Säästämällä ei saa aina laatua, mutta laadun avulla voi saada säästöä. Näin ainakin hoivatarvikkeissa, ja säästöä syntyy montaa kautta.

Mainekin on säästöä

Tarvikkeet ovat iso osa hoidon ja hoivan asiakaskokemusta ja työhyvinvointia: vaatteet, suojat, vuodevaatteet ja monet muut arjen välineet, joilla ei ole suoraa lääkinnällistä käyttöä.

Laadukkailla tarvikkeilla voi osaltaan parantaa työnantajamielikuvaa, mikä puolestaan sekä helpottaa rekrytointia että lisää henkilökunnan viihtyvyyttä ja pysyvyyttä. Nämä ovat merkittäviä kustannustekijöitä.

Sana kiirii myös asiakkaiden eli potilaiden ja heidän läheistensä piirissä, ja maine voi vaikuttaa niin rahoitukseen kuin raskaimmillaan päätöksiin yksikön tulevaisuudesta. Huonoa mainetta ei kannata hankkia eikä edistää.

Työn tehokkuus

Laadukas hoitotarvike on suunniteltu tarkoitukseensa ja testattu huolellisesti. Laadukkaan tuotteen tärkeä suunnittelutavoite on aina myös käyttöönoton, käytön ja hävittämisen helppous ja kustannustehokkuus.

Älä siis säästä väärässä paikassa, vaan vaadi tarvikkeilta laatua. Niin mekin vaadimme tavarantoimittajiltamme ja sopimusvalmistajiltamme.

Infektioiden hallinta

Infektiot kuormittavat niin potilaita kuin työntekijöitä. Niiden parempi hallinta näkyy sekä toiminnan mittareissa että hyvin nopeasti myös toiminnan kustannuksissa.

Tarvikkeilla on suuri rooli hygieniassa. Puhdistettavuus, hygieeninen käyttöikä ja kyky ehkäistä taudinaiheuttajien lisääntymistä tai kontaminaatiota ympäristöön ovat keskeisiä laadukkaan hoitotarvikkeen ominaisuuksia.

Sairaalatukku panostaa laatuun

Suomen Sairaalatukku on sitoutunut toimittamaan yksinomaan laadukkaita hoito- ja hoivatarvikkeita, ja laadukkailla prosesseilla ja yhteistyömalleilla. Uskomme, että se pieni ero tuotteiden ja toiminnan laadussa tuo kustannuseroaan suuremman hyödyn. Laatu siis ei ole kallista.

Ota yhteys asiantuntevaan myyntiimme. He tietävät missä on laatueroja ja auttavat teitä määrittelemään laadulle kriteerit.

Puh. 02 8387 2480
asiakaspalvelu@sairaalatukku.com