Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
 
www.sairaalatukku.com/palautusohjeet

Palautusohjeet

Vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto- ja palautusoikeus käyttämättömälle ja myyntikelpoiselle tuotteelle on 14 päivää toimituksesta. Saatuamme tuotepalautuksesi, palautamme 14 päivän kuluessa saamamme maksusuoritukset ilman toimitusmaksua.

Sinun tulee käsitellä palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, tuotteella ei ole palautusoikeutta. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet.

Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita eikä hygieniatuotteita kuten alusvaatteita, sukkia, tyynyjä tai henkilökohtaisia tukituotteita eikä ihonhoitotuotteita (kuten rasvat ja voiteet).

Mikäli jätät tuotteen noutamatta valitsemastasi noutopaikasta ja et ole ilmoittanut meille palautuksesta, emme myöskään palauta toimituskuluja. Mikäli tuote on ostettu jonkin kampanjan aikana ilman toimituskuluja, perimme noutamatta jätetyistä lähetyksistä toimituskulut.

Ilmoita palautuksesta, vaihdosta tai virheellisestä tuotteesta asiakaspalveluumme p. 02 8387 2480 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@sairaalatukku.com

Back to top