Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
 
www.sairaalatukku.com/maksutavat

Maksutavat

Svea

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Svea Bank AB, filial i Finland (y-tunnus 3237195-7)) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Svea Bank AB, filial i Finlandilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Svea Bank AB, filial i Finland.

Svea Bank AB, filial i Finland, Y-tunnus: 3237195-7
Osoite: Mechelininkatu 1 A, 00180 Helsinki, Finland
Rekisterinpitäjän yhteyshenkilö: Svea Bank AB, filial i Finland
Puhelinnumero: 09 4242 300
Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. 
Lue lisää Svea Paymentsin maksupalvelun käytöstä »


Maksutavat

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta (Nordean verkkomaksu nimellä Nordea E-maksu). Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokaupan sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Svea Bank AB, filial i Finland, joka huolehtii verkkokaupan maksujenvälityksestä.

Korttimaksut ja Mobilepay
Maksukortilla maksaminen verkkokaupassa on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisen ja MobilePay-maksamisen verkkokaupassa tarjoaa Svea Bank AB, filial i Finland yhteistyössä Payment Highwayn ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Svea Bank AB, filial i Finland:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Payment Highwayn toimesta.

Svea lasku
Svea Bank tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla.
Valitessasi maksutavaksi Svea Bank laskun saat aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.
Svea Bank maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Bank asiakaspalveluun.

Svea yrityslasku
Svea Payments tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Luotonantajana toimii Svea Ekonomi Ab filial i Finland. Huomioithan seuraavat asiat:
- Mahdollisesta laskutuslisästä vastaa verkkokauppias.
- Yrityslaskun voi valita maksutavaksi kun ostoksen arvo ylittää 5 euroa ja on enintään 3000 euroa.
- Kun valitset maksutavaksi Yrityslaskun, yrityksen tiedot tarkistetaan y-tunnuksen perusteella ja tunnistautumalla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi TUPAS-palvelussa vakuutat olevasi oikeutettu tekemään
  tilauksen yrityksen nimissä. Toimitus tapahtuu yrityksen viralliseen osoitteeseen.
- Maksuehto on 14 päivää.
- Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.
- Tilauksen tekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta

Suomen Sairaalatukun lasku yrityksille tai palvelutalon asukkaille
Tilattaessa tuotteita yritykselle, tarvitsemme yrityksen Y-tunnuksen. Laskussa on 14 päivän maksuaika, viivästyskorko on 9% ja huomautusaika on 8 pv.
Asukkaalle tilattaessa tarvitsemme laskua varten henkilötunnuksen.

Laskutusasiakkaiden luottotiedoissa käytämme Suomen Asiakastiedon tietokantaa.

Back to top