CE-merkityt testimme voit tehdä itse, ja saat vastauksen aina muutaman minuutin kuluessa. Sinun ei tarvitse lähettää virtsaa tai verta mihinkään laboratorioon. Lääketieteen maailmassa tätä kutsutaan IVD:ksi eli in vitro -diagnostiikaksi – meillä sitä sanotaan yksinkertaisesti "testaa ja saa vastaus heti" -toiminnaksi. Tämän tyyppisiä testejä ja tekniikoita käytetään päivittäin terveyskeskuksissa, klinikoilla ja sairaaloissa. Se on myös tutkittu ja todistettu tekniikka.

Testimme näyttävät joko positiivista tai negatiivista tulosta, eivät tarkkoja arvoja tai aineiden pitoisuuksia. Olemme asettaneet raja-arvot niin, että ne ovat sinulle turvalliset: jos tulos on juuri raja-arvon pinnassa, testi ei näytä negatiivista tulosta. Näin testien käyttö on sinulle turvallista.

Luotettavuus

Testimme ovat varmoja. Luotettavuuden määrittelemisessä on tärkeää ymmärtää, että kun IVD-testejä valmistetaan, testilaboratorio olettaa käyttäjän tekevän virheitä – siis esimerkiksi lukevan testituloksen välittömästi eikä vaaditun ajan jälkeen, lukevan sen liian myöhään, käyttävän liian vähän virtsaa tai verta tai testin näyttävän positiivista, vaikka se on negatiivinen. Tästä huolimatta meidän testiemme tulokset ovat noin 94–100 % oikeita.

Väärä positiivinen tai väärä negatiivinen tulos

Pahinta, mitä alallamme voi olla, on väärä negatiivinen. Se tarkoittaa, että testi näyttää negatiivista tulosta, vaikka sen pitäisi näyttää positiivista. Tämä on erityisen vaarallista tiettyjen testien, kuten borrelioosin, kilpirauhasen, eturauhasen jne kohdalla.
Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meidän testimme on kalibroitu näyttämään mieluummin väärää positiivista kuin väärää negatiivista.

Katso kauttamme saatavat testit täältä