Ohjeita tilaamiseen:

1. Sivun reunassa on ryhmäkategorioita, joiden alta löytyy tuoteryhmän alakategoriat. 

2.  Tuotteita voit etsiä myös hakutoiminnolla, hakukenttä löytyy sivun keskeltä ylhäältä. Syöttämällä osan sanasta esim. ruoka, hakukenttä antaa kaikki ne tuotteet mihin kyseinen hakusana on laitettu. 

3. Kun löydät haluamasi tuotteen, valitse määrä/pakkauskoko ja lisää tuote ostoskoriin. 

4. Kassalla voit tilata joko käyttäjätunnuksella tai rekisteröitymättä. Täytä osoitetiedot (* merkityt kohdat pakollisia). Valitse toimitus- ja maksutapa, jonka jälkeen voit halutessasi kirjoittaa kommentin tilaukselle. Tarkistathan, että kaikki tiedot ovat tilauksella oikein.

5. Kun olet saanut kirjattua kaikki tarpeelliset tiedot, klikkaa lähetä painikkeesta, jolloin saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. 


Tilaaminen verkkokaupasta yritykselle tai palvelutalon asukkaalle laskuvaihtoehdolla:

Voit hakea yritysasiakkuutta täyttämällä hakemuksen, jolloin saat meiltä henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen.
Tilattaessa ilman käyttäjätunnusta, tulee kassalla kirjata ensin yrityksen laskutusosoite. Toimitusosoitteen olessa eri kuin laskutusosoite saat kirjattua sen klikkaamalla: Lähetä eri osoitteeseen.
Valittuasi toimitus- ja maksutavan, voit kirjata tilaukselle laskua varten viitenumeron, Y-tunnus on pakollinen tieto.

Tilattaessa tuotteita asukkaalle laskulla, kirjataan kassalla ensin laskutusosoite, jos tämä on tiedossa (esim. omainen tai yleinen edunvalvoja). Yrityksen nimeä tai Y-tunnusta ei tässä kohtaa tarvitse kirjata.
Klikkaamalla: Lähetä eri osoitteeseen, saat kirjattua palvelu-/ hoitokodin nimen, asukkaan nimen sekä toimitusosoitteen.
Valitse haluamasi toimitus- ja laskutustapa. Laskun saamiseksi tarvitsemme joko yrityksen Y-tunnuksen tai asukkaan henkilötunnuksen, lisääthän tämän tiedon kohtaan: Yhteenveto.

Yhteistilausta tehdessäsi, kirjaathan kommenttikenttään tiedon (esim. 1/5), eli kuinka monelle asukkaalle tuotteita tilataan. Toimitamme yhteistilaukset samassa lähetyksessä, mutta laskut lähtevät asukkaille erikseen.
Yhteistilauksissa vaihdamme toimitusmaksun tilalle käsittelykulun 5€ alv 0%/ lasku.

Voit myös tehdä tilauksen sähköpostilla asiakaspalvelu@sairaalatukku.com  tai soittaa meille p. 02 8387 2480