Voiko yksityishenkilökin ostaa Sairaalatukusta? 

Terveystuotteita paljon käyttävä kuluttaja, kuten omaishoitaja, saattaa tuotteita kauppareissulta rahdatessaan miettiä, voisikohan nämä tilata edullisemmin ja kätevämmin suoraan tukusta kotiin? 

Ja monia hoiva- tai hoitotuotteita ei parhaistakaan marketeista edes saa, vaan ne täytyy hankkia apteekista. Tai kalliista erikoisliikkeistä, joita ei niitäkään ole enää joka nurkalla.

Yksityishenkilöt tervetulleita! 

Suomen Sairaalatukku palvelee myös yksityishenkilöitä. Voit tilata kotiisi tai suoraan potilaan osoitteeseen itsellesi sopivimmalla tavalla: verkkokaupasta, puhelimitse tai sähköpostilla. 

Valikoimastamme löydät niin vaipat, vaatteet, vuodesuojat, tarvikkeet kuin kotitestitkin. Tuotevalikoimamme laajenee koko ajan. Verkkokauppa toimii myös tuoteluettelona. Tutustu!

Panostamme laatuun 

Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja käyttötarkoitukseensa hyväksyttyjä. Laatu ja hyvä palvelu ovat meille kunnia-asia koko yli 40-vuotisen historiamme ajan. 

Keräämme jatkuvasti palautetta esimerkiksi Trustpilotin avulla ja tällä hetkellä arvosanamme on 4,8 pistettä 5:stä, mistä olemme tavattoman iloisia ja kiitollisia.

Tilaa helposti 

Kaikkein helpoimmin tilaat verkkokauppamme kautta osoitteessa https://www.sairaalatukku.com. Voit asioida milloin vain, tutustua tuotteisiin rauhassa ja valita kassalla itsellesi selkeistä vaihtoehdoista helpoimman toimitutavan ja maksumenettelyn. 

Maksamiseen tarjoamme joustavia luotollisia vaihtoehtoja laskusta erämaksuun. 

Perustamalla käyttäjätunnuksen, ostoskorisi jää talteen, vaikka keskeyttäisit asioinnin, ja vanhojen tilauksesi avulla tilaat vakiotuotteesi helposti uudelleen. 

Tervetuloa ostoksille!